Vi arbejder hårdt for, at ofre ikke står alene i kampen for at få fjernet dybt krænkende billeder, løgne og andet, som spredes på nettet med lynets hast. Fordi alle har ret til et privatliv – også på nettet! 

Men vi kan heller ikke klare kampen alene. Vi har brug for din hjælp til at bekæmpe digitale krænkelser og til at hjælpe ofrene for dem. Derfor tilbyder vi nu et års medlemskab for privatpersoner til kun 50 kr.

Læs mere om vores medlemskaber eller hvordan du giver et bidrag til Digitalt Ansvar herunder.støttekampagne

bliv medlem
for kun 50 kr.

Bliv STØTTEmedlem

Melder du dig ind i Digitalt Ansvar som privatperson har du mulighed for også at engagere dig frivilligt i foreningen. Det kan du læse mere om her: BLIV FRIVILLIG. 

Som virksomhed har i mulighed for at promovere at jeres virksomheder tager digitalt ansvar.

500 kr

Om året

støttemedlemskab for privatpersoner

25.000 kr

Om året ex. moms

støttemedlemskab for virksomheder
inkl. markedsføringSGEBYR

Bliv medlemsorganisation

Som medlemsorganisation af Digitalt Ansvar har jeres organisation, institution eller forening mulighed for at styrke jeres indsats mod digitale krænkelser via samarbejde og vidensdeling på tværs af fagligheder.

1000 kr

Om året

Indmeldelse i digitalt ansvar

DONÉR TIL DIGITALT ANSVAR

Digitalt Ansvar kan bruge al den hjælp vi kan få. Fx har foreningen brug for økonomisk støtte til almindelig drift og løbende aktiviteter.

Hvis du ønsker at støtte foreningens arbejde, kan du klikke på linket herunder eller indbetale et donationsbidrag direkte på foreningens bankkonto: 8418  8929742134 (Andelskassen OIKOS). Husk at mærke indbetalingen med ”donation” + navn.

valgfrit beløb

donationer og støttebidrag