Støt Digitalt Ansvars indsats

Vi arbejder hårdt for, at ofre ikke står alene i kampen for at få fjernet dybt krænkende billeder, løgne og andet, som spredes på nettet med lynets hast. Fordi alle har ret til et privatliv – også på nettet! 

Men vi kan heller ikke klare kampen alene. Vi har brug for din hjælp til at bekæmpe digitale krænkelser og til at hjælpe ofrene for dem. Derfor tilbyder vi forskellige former for støttemedlemskab.

Læs mere om vores medlemskaber eller hvordan du giver et bidrag til Digitalt Ansvar herunder.

Bliv medlemsorganisation

Bliv
medlems-organisation

Vi står stærkest sammen. Som medlemsorganisation af Digitalt Ansvar har jeres organisation, institution eller forening mulighed for at styrke jeres indsats mod digitale krænkelser via samarbejde på tværs af fagligheder. Vi afholder løbende netværksmøder, hvor vi vidensdeler og koordinerer fælles indsatser. 

1000 kr

om året

Bliv
støttemedlem

Som privatperson eller virksomhed har man mulighed for at blive fast støtte. Til virksomheder tilbyder vi desuden muligheden for at indgå i et skræddersyet partnerskab, der kan hjælpe jer med at promovere, at jeres virksomhed tager digitalt ansvar.

150 kr

om året

for privatpersoner
(studerende, ledige el.lign.)

for privatpersoner

500 kr

om året

for privatpersoner

for privatpersoner

25.000 kr

om året ex. moms

for virksomheder inkl. markedsføringsgebyr

for virksomheder inkl. markedsføringsgebyr

Donér

Digitalt Ansvar kan bruge al den hjælp vi kan få, uanset størrelse eller omfang. Hvis du ønsker at donere et enkeltbeløb kan du indbetale et bidrag direkte på foreningens bankkonto – husk at mærke indbetalingen med ”donation” + navn:

5958  0001103351

(Andelskassen Faster)

Spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe, hvis du har sprøgsmål til medlemskab eller donation – se hvordan du kommer i kontakt med os her

Du kan afmelde eller tilpasse dit medlemskab på din personlige kontoside her.

Hvis du ikke har mulighed for at støtte os økonomisk, men gerne vil bidrage, kan du sagtens hjælpe os på andre måder. Du kan fx: 

  • Følge os på LinkedIn og Twitter.
  • Fortælle andre om Digitalt Ansvar og muligheden for at blive støttemedlem.
  • Skrive til os på kontakt@digitaltansvar.dk, hvis du har andet du gerne vil donere til vores arbejde – vi er altid åbne for at samarbejde.

Du er medlem af Digitalt Ansvar så snart vi har modtaget din betaling og 12 måneder frem. Herefter fornyes dit medlemskab automatisk, med mindre du har opsagt det inden.