Støt Digitalt Ansvars indsats mod digital vold

Vi arbejder hårdt for, at ofre ikke står alene i kampen for at få fjernet dybt krænkende billeder, løgne og andet, som spredes på nettet med lynets hast. Fordi alle har ret til et privatliv – også på nettet! 

Men vi kan heller ikke klare kampen alene. Vi har brug for din hjælp til at bekæmpe digitale krænkelser og til at hjælpe ofrene for dem. Derfor tilbyder vi forskellige former for støttemedlemskab.

Læs mere om vores medlemskaber eller hvordan du giver et bidrag til Digitalt Ansvar herunder.

Bliv medlemsorganisation

Bliv
medlems-organisation

Som medlemsorganisation af Digitalt Ansvar har jeres organisation, institution eller forening mulighed for at styrke jeres indsats mod digitale krænkelser via samarbejde og vidensdeling på tværs af fagligheder.

1000 kr

om året

Bliv
støttemedlem

Melder du dig ind i Digitalt Ansvar som privatperson har du mulighed for også at engagere dig frivilligt i foreningen. Det kan du læse mere om her: BLIV FRIVILLIG. 

Som virksomhed har i mulighed for at promovere at jeres virksomheder tager digitalt ansvar.

500 kr

om året

for støttemedlemskab for privatpersoner

25.000 kr

om året ex. moms

Støttemedlemskab for virksomheder inkl. markedsføringsgebyr

Donér

Digitalt Ansvar kan bruge al den hjælp vi kan få. Fx har foreningen brug for økonomisk støtte til almindelig drift og løbende aktiviteter.

Hvis du ønsker at støtte foreningens arbejde, kan du klikke på linket her (MobilePay) eller indbetale et bidrag direkte på foreningens bankkonto: 5958  0001103351 (Andelskassen Faster). 

Husk at mærke indbetalingen med ”donation” + navn.

Støt Digitalt Ansvars med MobilePay