Digital vold

Digitalt Ansvar søger kommunikationspraktikant

Vil du være med til at formidle løsninger på samfundets udfordringer med digitale krænkelser og utidssvarende lovgivning? Og interesserer du dig for socioteknologiske problemstillinger?  

Så søg stillingen som praktikant i Digitalt Ansvar. Vi søger en dygtig og effektiv praktikant, som skal være med til at formidle Digitalt Ansvars viden og holdninger, både på daglig basis og løbende i form af anbefalinger og anden politisk kommunikation.  

Vi er et hold med forskellig baggrund – fra jurister til sociologer og økonomer. Vi gør en dyd ud af at tale sammen og løfte i flok. Vi møder hver dag ind for at være med til at sikre, at internettet bliver et mere sikkert og trygt sted at færdes.   

Om Digitalt Ansvar  

Digitalt Ansvar har siden 2017 arbejdet med at forebygge og bekæmpe digitale krænkelser og vold. Vi er videnscenter og paraplyorganisation for 19 medlemsorganisationer, der hver især arbejder med det digitale område. Vi samler og formidler viden, udtænker og udvikler løsninger og anbefalinger. I dag er vi på vores kontor 5 fuldtidsansatte med forskellige arbejdsmæssige baggrunde, placeret centralt i København.  

Din tid i Digitalt Ansvar vil give dig  

  • Erfaring med kommunikation til flere målgrupper  
  • Erfaring med politisk kommunikation  
  • Mulighed for at udvikle dine egne idéer og koncepter, som der er plads til at nørde med  
  • Kendskab til og erfaring med arbejdet i en omskiftelig virkelighed i en interesseorganisation i udvikling. 

Vi er åbne for at tilpasse opgaverne til dig og dine faglige interesser. Vi har dog brug for, at du som udgangspunkt kan og vil:  

Opgaver og ansvar  

  • Stå for kommunikation på vores sociale medier   
  • Lave visuel kommunikation, hjemmeside og video  
  • Løse opgaver i vores daglige og strategiske kommunikation – herunder både vidensformidling og politisk kommunikation 
  • Være en glad kollega, der også bidrager til et positivt socialt miljø og er indforstået med at vi alle løfter i flok på vores lille team. 

Send din ansøgning og CV til kontakt@digitaltansvar.dk senest mandag d. 22. november. Vi afholder samtaler i uge 47 og 48 og håber, du kan starte pr. 1. februar.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Kommunikations- og Analysechef Ask Hesby på 4216 4263.   

Vi glæder os til at høre fra dig.   

Del denne nyhed